Loodgieter Mechelen

In Mechelen zijn ontzettend veel loodgieters actief, maar hoe vindt u de beste voor uw klus? Via uwklusjob.be bereikt u de bekwaamste vakmannen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar voor alle rioleringswerkzaamheden in Mechelen.

Als u heerlijk aan het genieten bent in een ver warm land dan wilt u niet verrast worden door een telefoontje van de buren dat u woning blank staat. Er is niks vreselijkers dan een lekkage in uw woning terwijl u niet in staat bent er direct iets aan te doen. Sla daarom ons spoednummer op in uw telefoon zodat u altijd direct hulp in kunt schakelen en er een vakman u lekkage kan verhelpen.

Hebben de werkzaamheden die u wilt laten verrichten minder spoed en wilt u vooraf een duidelijke en overzichtelijke offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag om een offerte. Als u duidelijk weet wat de rioleringswerken zullen zijn, geef dit dan zo uitgebreid als mogelijk door aan ons. Hoe meer informatie wij hebben hoe beter wij van dienst kunnen zijn. Wij streven ernaar om binnen 4 uur een passende offerte te versturen naar u.

Wij zullen altijd in overleg met u de offerte samenstellen, mochten er tijdens de rioleringswerkzaamheden andere kosten gemaakt moeten worden zullen wij in overleg met u treden zodat alle kosten helder en verklaarbaar zijn. Onze loodgieters hebben jaren ervaring en worden uitermate goed gescreend zodat u optimaal geholpen wordt.

Loodgieter in Mechelen – Spoed?

Wij zijn actief in heel Mechelen, wij hebben geen restricties of bepaalde regio’s waar wij niet komen. Mechelen is een redelijk grote stad en wij hebben genoeg loodgieters in de regio beschikbaar zodat u bijna nooit langer dan 30 minuten hoeft te wachten tijdens een spoedmelding. Kan de loodgieter niet binnen 30 minuten bij u zijn dan zullen wij dit altijd vooraf melden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en altijd beschikbaar voor elke spoedklus in Mechelen.

Loodgieter nodig in de onderstaande regio’s van Mechelen, omdat u afvoer verstopt zit of een wc ontstoppen? Bel dan direct voor een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op via het contactformulier:

Mechelen Centrum, Mechelen Zuid, Mechelen Noord, Mechelen Oost, Mechelen West

Woont u in de onderstaande postcodegebieden van Mechelen en heeft u dringend een loodgieter nodig, omdat de afvoer van de wasmachine niet meer doorspoelt of de gootsteen vol zit en het water niet snel genoeg doorloopt. Heeft u badkamer zoveel kalkaanslag dat de kranen zijn gaan lekken? Wij kunnen u adviseren hoe u dit het beste kunt voorkomen: 3945, 2800, 3630, 3870 en 2812

Wat kost een loodgieter in Mechelen?

Het is op voorhand lastig te bepalen wat de kosten zullen zijn, onze vakmensen kunnen naar aanleiding van hun jarenlange ervaring wel een passende inschatting maken zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent. De kosten voor het ontstoppen van een afvoer of het verhelpen van een lekkende kraan zullen uitermate gering zijn, maar mocht er meerwerk zijn dan op voorhand ingeschat is door u dan zal de loodgieter altijd in overleg met u treden om tot een passende oplossing te komen. Sommige kosten kunt u ook declareren via de verzekering, mocht dit zo zijn kan u dit altijd vooraf aan ons melden.
Tarieven tijdens nachtelijke uren, zijn uiteraard anders dan de tarieven die wij vragen tijdens kantoortijden. Wij hebben een aantal vakmensen in de nacht beschikbaar voor spoedklussen, zoals een cv ketel die ermee kapt tijdens een sneeuwstorm of mochten er rioleringswerken gedaan moeten worden dan kunnen wij onze vakmensen altijd op pad kunnen sturen mocht er snel gehandeld moeten worden.

Loodgieter in Mechelen via Uwklusjob.be

Overigens kunt u ons ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden met betrekking tot:

  • wc ontstoppen
  • cv ketel onderhoud
  • ontstopping van bad
  • riool ontstoppen
  • toilet ontstoppen
  • afvoer verstopt
  • gootsteen ontstoppen
  • rioolrenovatie