Ontstoppingsdienst Kortrijk

Bel direct voor al uw rioleringswerken uwklusjob.be. Wij schakelen direct een geschikte ontstoppingsdienst in uit ons landelijke dekkende netwerk.

Na een zware werkdag wilt u genieten van een heerlijk warme douche, maar bij het opendraaien van de kraan ziet u dat het putje niet lekker doorloopt. U ontdekt dat er mega veel water op de bodem blijft liggen, dit geeft weer schimmelschade en veroorzaakt ook stankoverlast. Dit zijn allemaal gevolgen van een niet goed onderhouden rioleringssysteem. Wij kunnen binnen 30 minuten een vakman naar u toesturen die u rioleringsysteem komt inspecteren met een camera, hiermee kunnen lekkages en overige problemen direct opgespoord worden in het riool.

U kan ons 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereiken, wij zijn altijd beschikbaar voor u. Voor elke spoedklus waarbij u niet exact weet wat de werkzaamheden zullen zijn, kan u ons bellen. Heeft u wel een duidelijk overzicht van de problemen vraag dan via ons een offerte aan. Wij kunnen voor u een verstopte wc of afvoer verhelpen. Heeft u echter een grotere klus waarbij u liever even overlegt met ons en vooraf een offerte zou willen ontvangen? Verschaf ons dan een uitgebreid overzicht van de uit te voeren werkzaamheden, wij zullen u dan binnen een uur informeren over de mogelijkheden. U kan op de website het contactformulier invullen.

Ontstoppingsdienst Kortrijk – Spoed?

Heeft u een lekkende riolering of last van ongedierte waar direct naar gekeken moet worden, omdat de schade al veroorzaakt is en u het zoveel mogelijk wilt voorkomen? Schakel via uwklusjob.be een ontstoppingsdienst in. Wij hebben de snelste ontstoppingsdienst van België en kunnen u in de meeste gevallen al binnen 30 minuten van dienst zijn.

Ons spoednummer is 7 dagen in de week bereikbaar, wij zijn 365 dagen per jaar beschikbaar. Wilt u liever op voorhand weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij zullen binnen een uur reageren op uw gestelde vragen.

Heeft u in de onderstaande regio’s een ontstoppingsdienst nodig bel dan direct met uwklusjob.be. Heeft u liever op voorhand advies nodig over de aangetroffen problemen, bel dan uwklusjob.be om te overleggen.

Kortrijk centrum
Kortrijk Noord
Kortrijk West
Kortrijk Oost
Kortrijk Zuid

Wat kost een ontstoppingsdienst in Kortrijk?

Als u liever wil weten waar u aan toe bent voordat u ons inschakelt, kunt u het beste een overzicht maken van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Wij gaan vervolgens voor u overleggen met een ontstoppingsdienst zodat er een uitgebreide offerte gemaakt wordt. Wij zullen u binnen 4 uur een passende offerte sturen, voor de meeste werkzaamheden kunnen wij geen raming geven wat de kosten exact zullen zijn omdat elke klus anders uitpakt. Het ruimen van een beerput is niet een klus die u zelf wilt uitvoeren, daarvoor kan u ons inschakelen. Heeft u een verstopt toilet die u verholpen wilt hebben, maar u wilt het inplannen neem dan contact met ons op voor een overzicht van de mogelijkheden.

U moet rekening houden met een hoger tarief als u gebruik maakt van de spoedservice, als u tijdens nachtelijke uren een vakman nodig heeft zullen hier ook extra kosten aan verbonden zijn. Wij zullen er altijd zorg voordragen dat er een gekwalificeerde vakman naar u toegestuurd wordt en deze zal niet weggaan voordat het probleem opgelost is. Bevinden de problemen zich in het gedeelte wat binnen uw erfgrens bevindt dan zullen de kosten voor uw rekening zijn.

Ontstoppingsdienst in Kortrijk via Uwklusjob.be

Overigens kunt u ons ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden met betrekking tot het riool:

  • Ontstoppen van het riool
  • Ontstoppen van de afvoer
  • Reinigen van het riool
  • Vernieuwen van het riool
  • Aanleggen van een riolering of het uitbouwen van het rioolstelsel
  • Inspecteren van de riolering
  • Het onderhouden van de riolering (ook zakelijk)
  • advies omtrent uw riolering
  • Olie en vetafscheiders ledigen