Home
Loodgieter
Ontstoppingsdienst
CONTACT
info@uwklusjob.be
0465233305

Zoekt u een vakman voor uw klus? Zoek niet verder en bel direct

0465233305 › 

7/7 bereikbaar

Ongeacht het tijdstip de mannen  van uwklusjob.be zijn 24/7 beschikbaar

Alle regio's

Waar u ook woont, wij komen overal! Elke regio in Belgie werken wij

Spoed/ express?

Ook voor spoedgevallen kunt u ons inschakelen. Wij zijn er voor u!

Timmerwerken

Wilt u timmerwerken laten uitvoeren maar heeft u nog geen vakman gevonden? Mooi, dat is waar uwklusjob.be u kan helpen. Neem contact met ons op en wij zullen een specialist koppelen aan uw opdracht.

Timmerwerken in regio:

 • Antwerpen
 • Brussel
 • Gent
 • Wilrijk
 • Kortrijk
 • Leuven
 • Mechelen
 • Aalst
 • Wilrijk
 • Lier
 • Hasselt
 • Limburg
 • En vele andere dorpen en steden in Belgie en Nederland

Een timmerman zoeken is soms erg lastig, als u niet een handige buurman, broer of vader heeft dan is het soms erg lastig om in te schatten wat u nodig heeft voor een klus. Het is meestal makkelijker dan u denkt zegt dan iemand, maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Dan kan u uwklusjob inschakelen zodat wij voor u een vakman zoeken die direct uw klus komt klaren. De timmerman zal naar u toe komen en hij kan in 9 van de 10 gevallen al binnen 30 minuten gaan rijden.

Timmerwerk via Uwklusjob.be

De specialisten van uwklusjob zullen direct voor u aan de slag gaan als u via ons een offerte aanvraagt. De vakman zal naar u toekomen mocht het een spoedklus zijn, heeft u liever een prijs specificatie vooraf dan kan dat uiteraard ook. De timmermannen van Uwklusjob zijn specialisten en hebben jarenlange ervaring met timmerwerken, de timmermannen zijn speciaal door ons geselecteerd en leveren werk van topkwaliteit af. De timmerman zal niet weggaan voordat u tevreden bent, heeft u een klacht over het geleverde werk neem dan direct contact met ons op. Wij zullen voor u onderhandelen met onze specialist om ervoor te zorgen dat het werk volledig naar tevredenheid van u afgehandeld wordt.

Op maat timmerwerken

Heeft u een offerte op maat en wilt liever in overleg treden voordat u de klus aanbiedt, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor elke klus. Dat is een van onze specialiteiten. Zodra u bij ons de offerte heeft aangevraagd geven wij deze door aan onze vakmannen, deze zullen contact met u opnemen zodra zij alle gegevens hebben. Mocht u een offerte op maat willen dan vragen wij u om een zo gedetailleerde mogelijke lijst met behoeften wilt samenstellen en deze aan ons doorgeven alleen zo kunnen wij u de juiste prijs specificatie sturen. Wilt u vooraf overleggen met een specialist dan kunnen wij u doorverbinden met een van onze vakmannen.

Offerte timmerwerken aanvragen

Uwklusjob.be heeft een professionele website waarop u via de pagina een offerte kan aanvragen, wij zullen altijd binnen 4 uur antwoorden op uw vraag. Onze telefoon staat nooit uit, u kan ons elke dag van de week bereiken.

Loodgieters

LoodgietersLoodgieter AntwerpenLoodgieter GentLoodgieter LeuvenLoodgieter Mechelen

Ontstoppingsdiensten

OntstoppingsdienstOntstoppingsdienst AalstOntstoppingsdienst AntwerpenOntstoppingsdienst GentOntstoppingsdienst Kortrijk

Overige diensten

TraprenovatieMetsel en betonwerkenBadkamerrenovatieExpress en koeriersdienstenSpoedservicesVloerwerken
TimmerwerkenSloopwerkenIsolatiewerkenKozijnen, ramen en deurwerkenIKEA MontageKlusjesmannen

Klantenservice

ContactPartners en websites
phoneenvelopehomecogstorephone-handsetmap-markercalendar-fullalarm