Ontstoppingsdienst Antwerpen

Een verstopping in het riool is ontzettend vervelend en kan een vreselijke stank veroorzaken in uw huis of bedrijfspand. Wilt u direct een geschikte vakman vinden die u direct kan helpen, schakel dan direct een ontstoppingsdienst in via uwklusjob.be.

Wij hebben een landelijk dekkend netwerk waardoor wij u direct van dienst kunnen zijn en de dichtsbijzijnde de juiste ontstoppingsdienst naar u toe kunnen sturen. Ontstoppingsdiensten kan u inschakelen voor elke klus met betrekking tot het rioolsysteem, wilt u onderhoud laten plaatsvinden aan het riool zodat er onverwachte lekkages kunnen ontstaan? Heeft u liever dat er een lekkage van het riool wordt opgelost, bel dan direct uwklusjob.be. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, wij zijn altijd bereikbaar en beschikbaar voor elke onstoppingsklus.

Heeft u een probleem met het riool of wilt u een nieuw riool laten aanleggen? Voor elke klus met betrekking tot het riool kunt u onze specialisten inschakelen. Wij hebben een riolisten die voor elke klus de juiste oplossing weten. Het inspecteren van het riool hoort bij een goed functionerend rioolsysteem, wij willen u daarom adviseren om het een tweejaarlijks terugkerend punt op uw to do list te maken. Heeft u geen lekkage maar een vervanging van het riool die u gepland wilt laten uitvoeren, neem dan contact met ons op via het contactformulier en vraag direct een offerte aan.

Ontstoppingsdienst Antwerpen – Spoed?

Wij zijn een landelijk verzamelpunt van alle ontstoppingsdiensten in België. Bij ons vindt u altijd de geschikte riolist voor uw rioolprobleem. Wij hebben daarom de snelste dekking van België, via ons heeft u middels onze spoedservice in 90 procent van de gevallen een specialist al binnen 30 minuten voor de deur. Die kan direct beginnen aan de lekkende leiding of de verstopte toilet.

Wij werken met een spoednummer, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen in de week beschikbaar. Wij werken niet met sluitingstijden, als u ons mailt heeft u binnen 1 uur al antwoord op de gestelde vragen.

Heeft u in de onderstaande regio’s een ontstoppingsdienst nodig bel dan direct met uwklusjob.be. Heeft u liever op voorhand advies nodig over de aangetroffen problemen, bel dan uwklusjob.be om te overleggen.

Antwerpen centrum
Antwerpen Noord
Antwerpen West
Antwerpen Oost
Antwerpen Zuid

Woont u in de onderstaande postcode gebieden en heeft u dringend een onsttoppingsdienst nodig, omdat de afvoer van de wc verstopt is of de gootsteen vol zit en het water niet snel genoeg doorloopt. Heeft u advies nodig over het rioleringssysteem? Wij kunnen u adviseren hoe u dit het beste kunt voorkomen: 2000, 2018, 2020, 2030, 2040, 2050, 2060, 2600, 2140, 2100, 2180, 2660, 2170, 2610.

Wat kost u ontstoppingsdienst in Antwerpen?

Als u liever wil weten waar u aan toe bent voordat u ons inschakelt, kunt u het beste een overzicht maken van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Wij gaan vervolgens voor u overleggen met een riolist zodat er een uitgebreide offerte gemaakt wordt. Wij zullen u binnen 4 uur een passende offerte sturen, voor de meeste werkzaamheden kunnen wij geen raming geven wat de kosten exact zullen zijn omdat elke klus anders uitpakt.

U moet rekening houden met een hoger tarief als u gebruik maakt van de spoedservice, als u tijdens nachtelijke uren een vakman nodig heeft zullen hier ook extra kosten aan verbonden zijn. Wij zullen er altijd zorg voordragen dat er een gekwalificeerde vakman naar u toegestuurd wordt en deze zal niet weggaan voordat het probleem opgelost is. Bevinden de problemen zich in het gedeelte wat binnen uw erfgrens bevindt dan zullen de kosten voor uw rekening zijn.

Ontstoppingsdienst in Antwerpen via Uwklusjob.be

Overigens kunt u ons ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden met betrekking tot het riool:

  • Ontstoppen van het riool
  • Ontstoppen van de afvoer
  • Reinigen van het riool
  • Vernieuwen van het riool
  • Aanleggen van een riolering of het uitbouwen van het rioolstelsel
  • Inspecteren van de riolering
  • Het onderhouden van de riolering (ook zakelijk)
  • advies omtrent uw riolering