Verhuisbedrijfdraagkracht.nl

Tips voor verhuizen zonder stress

Er komt meer kijken bij verhuizen dan spullen van A naar B brengen – dat zullen de meeste verhuizers bevestigen. Een duidelijke planning is nodig om problemen en stress te voorkomen. Lees hieronder verder wat wij over verhuizen te vertellen hebben – waardoor verhuizen niet alleen makkelijker wordt, maar ook nog eens leuker!

Checklist verhuizen

Er moet het nodige gebeuren wanneer je gaat verhuizen. Om alles in goede banen te leiden, raden we jou aan de volgende stappen te ondernemen:

 

  • Lijst maken met alle (waardevolle) spullen
  • Verhuisdatum inplannen – buurtbewoners hiervan op de hoogte brengen
  • Planning maken – hoe krijg je alles naar je nieuwe woning?
  • Heb je een verhuislift of verhuiswagen nodig?
  • Hoe krijg je alles van boven naar beneden?
  • Heb je voldoende mankracht in huis?

 

Genoeg dingen dus om rekening mee te houden. Wie een duidelijke planning maakt en op tijd dingen regelt, voorkomt problemen en stress. De meeste mensen hebben echter weinig ervaring met verhuizen, waardoor het maken van beginnersfouten op de loer ligt. Hoe ga je hier mee om?

 

Verhuisbedrijf inhuren

Bij het maken van verhuisplannen, worden de kosten voor een verhuisbedrijf vaak al meegenomen. Je kunt er vaak niet omheen, aangezien het lastig of onmogelijk is om grote spullen – zoals bankstellen, hele keukens en kachels – naar je nieuwe verblijf te krijgen. Zeker wanneer je zelf alleen maar over een auto beschikt.

Wanneer je weinig spullen hebt, kun je een groter busje huren. De kans is groot dat je een aantal keer op en neer moet rijden. Het nadeel hiervan is dat spullen eenvoudig beschadigd kunnen raken. Verhuisbedrijven hebben veel ervaring met het vervoeren van meubilair en andere waardevolle spullen, waardoor schade hieraan weinig voorkomt. Wanneer je zelf voor het eerst gaat verhuizen, kunnen spullen bij het in- en uitladen eerder beschadigen.

 

Wanneer je veel spullen heb – zoals de meeste mensen – kun je bijna niet anders dan een verhuisbedrijf inhuren.

 

Een verhuisbedrijf kan jou met alles helpen – afhankelijk van jouw wensen. Hoe meer je zelf kunt doen, hoe meer geld je bespaart uiteraard. Maakt het je niet uit hoeveel geld je uitgeeft, dan raden we jou het van A tot Z pakket aan. Het verhuisbedrijf neemt alles letterlijk uit handen en zorgt ervoor dat alles veilig bij je nieuwe huis aankomt.

 

 

De kosten verhuisbedrijf

De kosten die een verhuisbedrijf in rekening brengt kunnen nogal verschillen – dit hangt af van hoeveel medewerkers, voertuigen en verhuisdozen je nodig hebt. Ook zal je rekening moeten houden met de afstand tussen het oude en nieuw huis. Hoe groter de afstand, hoe meer tijd de verhuizing in beslag gaat nemen.

 

Het beste is contact opnemen met een verhuisbedrijf. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel geld je kwijt bent. Wij raden aan meerdere verhuisbedrijven te contacten, zodat je zelf een vergelijking kunt maken. Woon je in de buurt van Rijswijk? Dan kunnen we jou verhuisbedrijfdraagkracht.nl van harte aanraden.

 

Woon je niet in de buurt van Rijswijk en wil je een goedkoop verhuisbedrijf inhuren, dan raden we jou aan verschillende verhuisbedrijven te vergelijken – zodat je de goedkoopste aanbieder vindt.

Praktische tips voor het verhuizen

Tot slot hebben we een aantal tips voor het verhuizen. Maak een lijst met alle spullen die je in bezit hebt en gooi troep weg. De meeste mensen hebben moeite met afscheid nemen van spullen, maar uiteindelijk wil je jouw nieuwe verblijf wel een beetje georganiseerd in kunnen richten.

 

Daarnaast is het slim om verhuisdozen in verschillende formaten aan te schaffen en daarnaast dezelfde artikelen of gerelateerde artikelen bij elkaar te houden – zo weet je zeker dat je niks hoeft te zoeken bij aankomst.

Andere artikelen uit onze kennisbank

CV lekkage oplossen

Wanneer de druk op waterstraal uit je kraan sterk verminderd is of helemaal wegvalt, of krijgt je radiatoren niet meer warm, dan kan dit liggen

Read More »

Opdek Binnendeuren

Waarom hebben we eigenlijk binnendeuren in huis? Binnendeuren geven de ruimtes waartussen ze zitten een privégevoel. Een binnendeur tussen wc en hal, heb je gewoon

Read More »

Advies over buitenverlichting

Advies over buitenverlichting Door de juiste buitenverlichting aan te schaffen, kun je ook in de avonduren van je tuin, terras of balkon genieten. Maar welke

Read More »